Rust- en verzorgingstehuis

Woonzorgcentrum Sint-Augustinus beschikt over 108 zorgstudio's waar bewoners permanent kunnen verblijven, waaronder ook enkele koppelkamers die nieuw zijn sinds 2013. De kamers zijn allemaal ruim, licht en voorzien van alle comfort. In totaal zijn er 71 zorgstudio’s voor zwaar zorgbehoevende ouderen en 37 woongelegenheden voor valide en minder zorgbehoevende ouderen.

Het personeel maakt tijd voor u en werkt met een warm hart en tedere handen. Er wordt zorg op maat voorzien waarbij uw vragen, behoeften en interesses centraal staan. Als bewoner kan u het centrum in- en uitgaan wanneer  u dat wenst en kunnen familieleden of vrienden bij u langskomen wanneer dat voor u past.

Elke bewoner in het woonzorgcentrum kan rekenen op 24/24u ondersteuning en hulp. Om een individuele zorgverlening te garanderen, stippelt een kwalitatief en gespecialiseerd multidisciplinair team voor elke bewoner een zorgproject uit in samenspraak met de bewoner zelf en de familie.

WZC Sint-Augustinus voorziet zelf snelle toegang tot kinesitherapie, psychologische hulp, logopedie en voedingsadvies. We hebben drie eigen kinesisten, een eigen voltijds psycholoog, een eigen logopediste en een eigen diƫtist/bewegingscoach/gezondheidscoach in dienst.